Jump to content

Board does not start

Impossible cases - when official armbian builds from the download section doesn't start at all


Subforums

  1. Getting started   (71380 visits to this link)

    New to Armbian? Checking documentation first will save you a lot of time.

  2. SD card and PSU issues

    When your board doesn't start at all, behave very strange or dies without apparent reason

    916
    posts

106 topics in this forum

    • 5 replies
    • 372 views
  1. Help Armbian team helping you!

    • 1 reply
    • 228 views
    • 0 replies
    • 91 views
    • 4 replies
    • 442 views
    • 23 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 164 views
    • 6 replies
    • 595 views
    • 4 replies
    • 923 views
    • 3 replies
    • 325 views
    • 1 reply
    • 266 views
    • 14 replies
    • 1.5k views
    • 9 replies
    • 1.7k views
    • 3 replies
    • 485 views
    • 3 replies
    • 411 views
    • 1 reply
    • 340 views
    • 7 replies
    • 748 views
    • 7 replies
    • 797 views
    • 5 replies
    • 832 views
    • 18 replies
    • 1.2k views
    • 8 replies
    • 653 views
    • 2 replies
    • 561 views
    • 1 reply
    • 353 views
    • 1 reply
    • 591 views
    • 1 reply
    • 521 views
    • 5 replies
    • 2.1k views
    • 22 replies
    • 1.3k views
    • 17 replies
    • 2.4k views
    • 3 replies
    • 657 views
    • 43 replies
    • 8.3k views
    • 7 replies
    • 1.9k views
    • 4 replies
    • 978 views
    • 4 replies
    • 1.6k views
    • 2 replies
    • 978 views
    • 10 replies
    • 1.7k views
    • 1 reply
    • 1.7k views
    • 3 replies
    • 1.1k views
    • 1 reply
    • 970 views
    • 1 reply
    • 589 views
    • 2 replies
    • 778 views
    • 3 replies
    • 839 views
    • 5 replies
    • 1.1k views
    • 4 replies
    • 7.3k views
    • 4 replies
    • 1.4k views
    • 1 reply
    • 553 views
    • 10 replies
    • 970 views
    • 5 replies
    • 871 views
    • 1 reply
    • 1.3k views
    • 4 replies
    • 1.2k views
    • 1 reply
    • 887 views
    • 1 reply
    • 667 views
    • 0 replies
    • 756 views
    • 12 replies
    • 2.2k views
    • 1 reply
    • 1.6k views
    • 21 replies
    • 5.2k views
    • 0 replies
    • 1.3k views
    • 2 replies
    • 2.7k views
    • 6 replies
    • 4.5k views
    • 14 replies
    • 4.5k views
    • 5 replies
    • 3.8k views
    • 1 reply
    • 3.5k views
    • 0 replies
    • 3.7k views
    • 3 replies
    • 3.9k views
    • 0 replies
    • 3.9k views
    • 5 replies
    • 4.7k views
    • 2 replies
    • 3.6k views
    • 2 replies
    • 4.5k views
    • 0 replies
    • 4k views
    • 9 replies
    • 4.2k views
    • 1 reply
    • 3.9k views
    • 16 replies
    • 4.4k views
    • 1 reply
    • 2.2k views
    • 31 replies
    • 10k views
    • 13 replies
    • 4.8k views
    • 4 replies
    • 4.2k views
    • 48 replies
    • 13.4k views
    • 10 replies
    • 5.3k views
    • 1 reply
    • 7.2k views
    • 2 replies
    • 967 views
  2. Unable to boot Rock64 board

    • 2 replies
    • 6.4k views
    • 5 replies
    • 6.9k views
    • 3 replies
    • 7k views
    • 3 replies
    • 8.6k views
    • 3 replies
    • 7.9k views
    • 1 reply
    • 8k views
    • 1 reply
    • 7.1k views
  3. OPI Lite 2 dead

    • 3 replies
    • 8.1k views
    • 2 replies
    • 979 views
    • 7 replies
    • 1.3k views
    • 0 replies
    • 848 views
    • 28 replies
    • 3.6k views
    • 1 reply
    • 8.2k views
    • 21 replies
    • 9.9k views
    • 14 replies
    • 9k views
    • 12 replies
    • 10.2k views
  4. Tinker Board S

    • 13 replies
    • 14.4k views
    • 0 replies
    • 8.9k views
    • 42 replies
    • 15.8k views
  5. Not able to boot

    • 1 reply
    • 12.1k views
    • 15 replies
    • 13.2k views
    • 0 replies
    • 10.4k views
×
×
  • Create New...