gorzerk

  • Content Count

    5
  • Joined

About gorzerk

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @Alex83 good to know I’m not the only one experiencing an issue with sudo reboot. I tried building my own image and been experiencing that as well. So far all the build I tried has a broken sudo reboot. edit: might be a hardware issue. https://forum.armbian.com/topic/835-reboot-command/
  2. @Ztrawberry thanks for the input. I was able to figure out the test points of the board and I have an RK box with nand inside. @jock yes indeed it wiped out everything. Flashing the loader (RK322x 2.51 and unknown) didn't provide positive result. But I was able to get it installed on nand by performing these steps: • Flashed stock android firmware (using RKBatchTool on windows) • Downloaded the multitool image, used etcher to burn it to my sd card. • Booted multitool and backed up my current android firmware • Plugged my SD card again to my windows PC and mounted
  3. @jock thanks for the hardwork. Tried steP-nand but device isn't booting. Any idea? Monitor was black, I can only see weak red/blue led for a couple of minutes.
  4. @fabiobassa thanks for the information as well as to @jock. That being said, is there a possibility that we can boot from the USB OTG port instead of the sdcard? tried to burn it to usb and replaced the sd card with the burned image to usb and no luck booting.
  5. Hi, I'm a newbie and first of all, I would like to thank you @jock and @fabiobassa for this. I've got an MXQ Pro 4k lying around and out of curiosity I saw this post that it's possible to run Linux on this box. I've tried the steps on the first post and I boot with SD card on successfully, however, whenever I'm trying to do the sudo armbian-config command, there is no option to install to emmc (only one option is available - update boot). I can successfully rkdeveloptool ef and rkdevelop wl 0x0 the Armbian 20.05.0 - Ubuntu Focal Desktop - Legacy kernel 4.4.194 img into the box, but it is not