1 1
norrest

bl070-lvds-003 display connecting

Recommended Posts

Good afternoon!
Presented display bl070-lvds-003
I connected, installed even the last core of the Arbian, but it does not work (

 

Maybe look here

 

setenv bootargs "console=ttyS0,115200 root=/dev/mmcblk0p1 rootwait rootfstype=ext4 cgroup-enable=memory swapaccount=1 sunxi_ve_mem_reserve=0 sunxi_g2d_mem_reserve=0 sunxi_no_mali_mem_reserve sunxi_fb_mem_reserve=16 hdmi.audio=EDID:0 monitor=none net.ifnames=0 biosdevname=0 panic=10 consoleblank=0 enforcing=0 loglevel=7"
#--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
# Boot loader script to boot with different boot methods for old and new kernel
#--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
if ext4load mmc 0 0x00000000 /boot/.next || fatload mmc 0 0x00000000 .next || ext4load mmc 0 0x00000000 .next
then
# sunxi mainline kernel
#--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ext4load mmc 0 0x49000000 /boot/dtb/${fdtfile} || fatload mmc 0 0x49000000 /dtb/${fdtfile} || ext4load mmc 0 0x49000000 /dtb/${fdtfile}
ext4load mmc 0 0x46000000 /boot/zImage || fatload mmc 0 0x46000000 zImage || ext4load mmc 0 0x46000000 zImage
env set fdt_high ffffffff
bootz 0x46000000 - 0x49000000
#--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
else
# sunxi android kernel
#--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ext4load mmc 0 0x43000000 /boot/script.bin || fatload mmc 0 0x43000000 script.bin || ext4load mmc 0 0x43000000 script.bin
ext4load mmc 0 0x48000000 /boot/zImage || fatload mmc 0 0x48000000 zImage || ext4load mmc 0 0x48000000 zImage
bootz 0x48000000
#--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
fi
# Recompile with:
# mkimage -C none -A arm -T script -d /boot/boot.cmd /boot/boot.sc

 

setenv bootargs "console=ttyS0,115200 root=/dev/mmcblk0p1 rootwait rootfstype=ext4 cgroup-enable=memory swapaccount=1 sunxi_ve_mem_reserve=0 sunxi_g2d_mem_reserve=0 sunxi_no_mali_mem_reserve sunxi_fb_mem_reserve=16 hdmi.audio=EDID:0 monitor=none net.ifnames=0 biosdevname=0 panic=10 consoleblank=0 enforcing=0 loglevel=7"

 

40e4d4aeab3d.jpgd9e979be64ff.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, norrest said:

I connected, installed even the last core of the Arbian, but it does not work


It's not plug and play operation.

 

26 minutes ago, norrest said:

Maybe look here


Spent some time here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
1 1