NanoPC T4


tkaiser
 Share

10 10

Recommended Posts

Armbian is a community driven open source project. Do you like to contribute your code?

Hey!

 

Just installed a fresh copy of the current Armbian for the NanoPC T4 and run into a few troubles. 

 

1) There are quite a few options missing from the armbian-config, for instance WiFi setup. However, eth0 works.

 

2) I also cannot get the eDP display working. WOuld it be possiibler to add the missing dts contend by overlay or has it to be included into the u-boot?

 

3) For HDMI I only have a small 800x480 screen that is also not detected correctly. However connecting it to my linux PC does work fine. SO how to modify startup to correctly set the HDMI to that specific resolution?

 

4) I could modify the system to pull the rootfs from the PCIe SSD and every file is moved there. but any time I pull the SD card, the old Frinedlyarm u-boot starts. I cannot get the Armbian u-boot to run instead and the installer option is missing from armbian-config.

 

What can I do to support? Is there any premature code I could test?

 

Regards!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

10 10