0
bceylon

Stability issues with Odroid XU4

Recommended Posts

I’m relatively new to Armbian, have been running it with XU4 for couple of months. Otherwise working very well, but there’s occational (once a month) full system hang/crash or something.

 

This is a remote server with constant load (video surveillance) and when it happens, all connectivity is of course lost and I think it can be only resolved locally with full power cycle. I’ve not yet tried to attach HDMI monitor when it’s in the crashed state, but will do it next time. Although not very optimistic if that works at all. There are nothing obvious in the logs, or it might be that I don’t know where to look.

 

Are there any general advice what to do, how to figure this out? Any configs etc. to change? Should I have logs pushed to remote server via syslog with hope see something from there? Or install some kind of monitoring software?

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, bceylon said:

Are there any general advice what to do


For start supply logs with 

armbianmonitor -u

can tell more about your system. Without, we are 99% blind and yes, logs when it does crash would be perfect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
0