1 1
areinink

My Armbian does not see my Ssd

Recommended Posts

9 hours ago, vobo70 said:

can you tell me is it enough?

 

Its enough to convince me the problem is real, but the main problem remains - I have no time to deal with this in a near future. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Igor

 

Any news?

 

f you still run out of time could you plaase tell mi when it will be possible?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I checked this image:

 

Armbian_20.05.0-trunk.133_Bananapipro_buster_current_5.4.40_minimal.img

 

and both my SSD and HDD are visible:

 

Disk /dev/sda: 111.8 GiB, 120034123776 bytes, 234441648 sectors
Disk model: SanDisk SSD PLUS
Units: sectors of 1 * 512 = 512 bytes
Sector size (logical/physical): 512 bytes / 512 bytes
I/O size (minimum/optimal): 512 bytes / 512 bytes

 

but wifi does not work in this build

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/14/2020 at 9:35 PM, vobo70 said:

but wifi does not work in this build

Better create a new topic for this issue and dont forget to add a up-to-date armbianmonitor -u output.

This one can so be marked as virtual solved.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
1 1