Search the Community

Showing results for tags 'armbianbuster'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements & first aid
    • Announcements
    • Board doesn't start
  • Community forums
    • Common issues / peer to peer technical support
    • Reviews, Tutorials, Hardware hacks
    • Help wanted
    • Feature Requests
    • TV boxes
    • General chit chat
  • Bug tracker - supported boards and images only
    • Allwinner A20
    • Allwinner H2 & H3
    • Allwinner A64, H5, H6 and H616
    • Armada A388, A3700
    • Amlogic S905(x), S922X
    • NXP (Freescale)
    • Rockchip 3288 & 3328
    • Rockchip 3399
    • Other supported boards
  • Development
    • Development
  • TV Boxes's General Chat
  • TV Boxes's Reviews/Tutorials
  • TV Boxes's FAQ
  • TV Boxes's TV Boxes running Armbian
  • TV Boxes's Rockchip CPU Boxes
  • TV Boxes's Amlogic CPU Boxes
  • TV Boxes's Allwinner CPU Boxes
  • Android fanboys's Forums
  • Gaming on ARM's Reviews
  • Gaming on ARM's Issues
  • Kobol Forum's Helios4
  • Kobol Forum's Helios64

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Matrix


Mastodon


IRC


Website URL


XMPP


Skype


Github


Location


Interests

Found 2 results

  1. Some days ago I installed the latest armbian updates to my armbian buster installation / openmediavault 5 on my odroid n2. After the installation of the following updates the cron jobs, which were setup on omv5 gui (not in crontab os) are not working anymore and are not started because of error: Here the update packages: armbian-config 20.08 armbian-firmware 20.08 linux-buster-root-legacy-odroidn2 20.08 linux-dtb-legacy-meson64 20.08 linux-image-legacy-meson64 20.08 linux-u-boot-odroidn2-legacy 20.08 Here the error message: /var/lib/openmediavault/cron.d/userdefined-ee6e5e4d-afef-449f-88fb-b6b4d0e4f1a5: 20: /etc/profile.d/armbian-check-first-login.sh: Syntax error: "(" unexpected So there seems to be a syntax problem in the new version of the "armbian-check-first-login.sh" script. I am not sure why it is used on starting the user defined cron jobs from omv5, but for now there are not working anymore. Maybe some one has the same issue?
  2. Hi guys! I have a problem with Orange Pi 3. After a night leaving the small board turned on I reboot the board and try to use a Bluetooth connector it shutdown. Again and again the same problem. When I touched the board it was so hot. Even when I use outside the case the board can't support a process for at least 30 minutes without turning off. I got the outputs of dmesg. As I don't know, I am a replay newbie, I ask for help here. Best regards. Paulo