Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'invalid'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Community
    • Announcements
    • Feature Requests
  • Using Armbian
    • Beginners
    • Software, Applications, Userspace
    • Advanced users - Development
  • Upcoming Hardware (WIP)
    • News
    • Odroid M1
    • ROCK 5B
  • Maintained Hardware
    • Board does not start
    • Amlogic meson
    • Allwinner sunxi
    • Marvell mvebu
    • Rockchip
    • Other families
  • Unmaintained (CSC/EOL/TVB) / Other
    • TV boxes
    • Off-topic
    • Amlogic meson
    • Allwinner sunxi
    • Marvell mvebu
    • Rockchip
    • Other families

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Matrix


Mastodon


IRC


Website URL


XMPP/Jabber


Skype


Github


Discord


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, I'm proud owner of an ODROID XU4 REV 0.1 20180912 and would like to use your latest Image. Here are the steps I have done on my Win 10 - 1803 PC: Downloading your image file from your site Unpacking with 7zip to .img Starting Etcher Portable 1.5.63 Select the .img file Connect my eMMC card (16GB) to my CardReader This card is auto-selected by Etcher as Target device Click on Flash Etcher tranfers the image to the eMMC card and then validates it. When ready i close Etcher, remove the card safely from my PC and put it onto my ODROID-XU4 I connect only a LAN cable and a power cable to the ODROID XU 4. The on-board boot select switch selects eMMC as boot device The ventilator starts to run, the ethernet leds starts blinking, that’s all When I connect a Monitor via HDMI and/or a mouse, keyboard and/or external SSD -> same result No desktop ist displayed, no IP address is assigned (I have checked this on my router) To check if I do anything wrong I exactly repeated the above steps but this time I used the standard Ubuntu image that I had downloded from the ODROID website. With this image my ODROID-XU4 starts Ubuntu and runs without any problems. I hope this helps to find the problem. Thanks a lot for your support. garysn
×
×
  • Create New...