Search the Community

Showing results for tags 'usb3.0'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements & first aid
    • Announcements
    • Board doesn't start
  • Community forums
    • Common issues / peer to peer technical support
    • Reviews, Tutorials, Hardware hacks
    • Feature Requests
    • TV boxes
    • General chit chat
  • Bug tracker - supported boards and images only
    • Allwinner A20
    • Allwinner H2 & H3
    • Allwinner A64, H5 and H6
    • Armada A388, A3700
    • Amlogic S905(x), S922X
    • NXP (Freescale)
    • Rockchip 3288 & 3328
    • Rockchip 3399
    • Other supported boards
  • Development
    • Development
    • Help wanted
  • TV Boxes's General Chat
  • TV Boxes's Reviews/Tutorials
  • TV Boxes's FAQ
  • TV Boxes's TV Boxes running Armbian
  • TV Boxes's Rockchip CPU Boxes
  • TV Boxes's Amlogic CPU Boxes
  • TV Boxes's Allwinner CPU Boxes
  • Android fanboys's Forums
  • Gaming on ARM's Reviews
  • Gaming on ARM's Issues
  • Kobol Forum's Helios4
  • Kobol Forum's Helios64

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Matrix


Mastodon


IRC


Website URL


XMPP


Skype


Github


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, nanopc t4 folks, Some, not so long time ago, I worked on fusb302.ko driver and device tree improvements in order to make USB Type-C port working properly in the mainline 5.* kernel. I managed to get DisplayPort over type-C + some general type-c handling improved before my board simply died. Unfortunately, I was not able to finish all the planned work and cannot continue further However, I guess, working DP is already fairly good achievement that might be interesting for many of us. Hereby, I want to publish some patches to the mainline!!! driver and device tree that add mis
  2. Hello, using the image provided at https://www.armbian.com/rockpro64/ the board works when booted via uSD card but not via MMC. There appears to be no device mode USB drivers installed. I pulled the kernel sources with `armbian-config` and compiled them myself making sure to select dual-mode support for the DWC2 and DWC3 drivers. The kernel boots after install, but I still see nothing in /sys/class/udc and am unable to see any dwc2/3 drivers (save dwc2_pci and some dwc3 i3c drivers). I'm able to load libcomposite, the configfs driver, but that does not pull in a USB device mode dri