kngdmond

  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. I'm having an issue with an 7" LCD touch screen and hoping someone might be able to give me some insight of where to look for a solution. I've posted once before but at that time the LCD would not display at all but I've managed to get it to show up with mixed results. If I plug the HDMI into a tv, the display works fine. Plugging into an LCD 7" made for an rPi the screen would be blue with no display. I edited /boot/armbianEnx.txt and added: extraargs=drm_kms_helper.edid_firmware=HDMI-A-1:edid/800x480.bin video=HDMI-A-1:800x480@60. I know the is oddball, but that's the actual size o
  2. Thank you for replying. I booted the tinker board with the 7" display attached, had "no signal". Without unplugging anything, I used putty to remotely login. I ran sudo armbianmonitor -u. A dialog appeared saying "System diagnosis information will be uploaded to Please post the url in the forum where you've been asked for." I'm not sure if anything was uploaded or to where. I just think its odd that this generic 7" works with everything but Armbian. Here's a little more detail about the touch screen. = 7’’ standard display, 800 × 480 resolution capacitive touch screen, maxi
  3. Sorry if this is the wrong place. I'm a noob to all this. I've searched the help files, Google, forum posts and can't find anything regarding a tinker board and no signal issue. I've only been able to find posts about Rasberry Pi Orange, and the solution used in those posts don't seem to apply here. I have an Asus Tinkerboard (not the S). I bought a 7" HDMI touch screen which was advertised as being Rasberry Pi compliant. 7" 800 x 480 HDMI-B TOUCHSCREEN FOR RASPBERRY PI https://www.velleman.eu/products/view/?id=439070 This screen doesn't use pins, just an HDMI port out. I've