malloc32

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by malloc32

  1. Not works.... Always same result llvmpipe.... But i dont understand why the version of mesa rendered is 20.0.4 if I installed 20.1.0 Graphics: Device-1: meson-gxm-dw-hdmi driver: meson_dw_hdmi v: N/A Device-2: meson-gxm-mali driver: panfrost v: kernel Display: x11 server: X.org 1.20.8 driver: modesetting resolution: <xdpyinfo missing> OpenGL: renderer: llvmpipe (LLVM 9.0.1 128 bits) v: 3.3 Mesa 20.0.4 if I compiled malloc@arm-64:~/mesa$ cat VERSION 20.1.0-devel alloc@arm-64:~/mesa$ sudo ninja -C build/ install [sudo] password for malloc: nin
  2. I have triewd with 5.6.2 bionic, and not works, inix -G -> can`t found graphics card! Install meson 0.49 to complie. Install all dependencies. Clone and compile mesa. Some warnings, but no errors. ninja build ninja install apt update reboot I will try again with other version. Thank you.
  3. Thank you very much, but it doesnt work :(, seems that glamor cant be used in llvmpipe 20.361] Build Operating System: Linux 4.4.0-177-generic aarch64 Ubuntu [ 20.361] Current Operating System: Linux arm-64 5.7.0-rc1-arm-64 #20.05.2 SMP PREEMPT Wed Apr 15 17:08:42 MSK 2020 aarch64 [ 20.361] Kernel command line: root=LABEL=ROOTFS rootflags=data=writeback rw console=ttyAML0,115200n8 console=tty0 no_console_suspend consoleblank=0 fsck.fix=yes fsck.repair=yes net.ifnames=0 mac=78:c2:c0:9a:80:f1 [ 20.362] Build Date: 06 April 2020 09:39:29AM [ 20.362] xorg-server 2:1.20.8-2ubun
  4. Hello, I have read a lot to get panfrost ins a s912 tv box, but always with same result... llvmpipe. I don t know how to make it works... I have a H96 pro plus 3GB 32GB, S912. I tried with a lot balbes150 images, Single Armbian image for RK + AML + AW and S9xx images. Now with 20.5.2, 5.7 focal. malloc@arm-64:~$ inxi -F System: Host: arm-64 Kernel: 5.7.0-rc1-arm-64 aarch64 bits: 64 Desktop: Xfce 4.14.2 Distro: Ubuntu 20.04 LTS (Focal Fossa) Machine: Type: ARM Device System: Amlogic Meson GXM (S912) Q200 Development Board details: N/A CPU: Topology: 8-Core (2-
  5. I m newbie... it is a balbes150 image with q200.dtb
  6. Hello, I have installed the lastest image posible at today (Armbian_20.05.2_Arm-64_bionic_current_5.7.0-rc1_desktop_20200416) (meson-gxm-q200.dtb) in a H96 Pro Plus 3GB/32GB (S912). It works very well (I use ethernet, I don't know if wifi works), but if I executed glxinfo: Extended renderer info (GLX_MESA_query_renderer): Vendor: VMware, Inc. (0xffffffff) Device: llvmpipe (LLVM 9.0, 128 bits) (0xffffffff) Version: 19.2.8 Accelerated: no Video memory: 2741MB Unified memory: no Preferred profile: core (0x1) Max core profile version: 3.3 Max compat profile
  7. Same problem but with a S912, Bionic 5.5.0-rc6-aml-s9xxx
  8. Hello, I use my H96 Pro+ 3GB (S912) for many things, "download station", VPN, hosting .... all these work fine, but... I have the H96 connected to a televison and sometimes I like to play some games. I have installed mame, it works, but I have to reduce the resolution if I want to play at decent speed, but some games (Golden Axe) has a very very low frame rate. The H96 moves very well Golden Axe in Android, so I supose that there is a problem with mali drivers, no? Any solution? I have tried to install retropie from its git repository but not works. I have installed a MSX emulator and it work