dreddit

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About dreddit

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Works for me fresh debian stretch build last night, reboots fine. Thanks everyone who made this happen.
  2. But reboot does work on legacy so there must be a solution even if it's not an elegant one. The legacy fix involves the PH07 but find no reference on the board unless it refers to a gpio pin?
  3. Press both mouse buttons at same time to paste to putty terminal if that is what you mean.
  4. Great work Martin I appreciate it. Thank you.
  5. I was under the impression that the issue was related on the OP3 ? Good to know thanks.
  6. I was under the impression that the issue was related on the OP3 ?
  7. Has the random Mac address been fixed yet, the last image from Frank Kettenbeil as such cannot assign a static ip, just get another sequential one after every reboot.
  8. Hello martinayotte the reboot works on the OP3 image from the Orange pi can the script/blobs work for Kernel 5.0, the sys_config is at git hub here https://github.com/orangepi-xunlong/OrangePiH6_external/blob/master/sys_config/OrangePiH6_3_sys_config.fex
  9. Hello Anybody developing this release, I've found in the Orangepi 3 4.9 kernel, a fix for the reboot issue and it works on their Ubuntu 16.04 release, the script/config is here https://github.com/orangepi-xunlong/OrangePiH6_external/blob/master/sys_config/OrangePiH6_3_sys_config.fex In addition seems to fix USB 3.0 speed issue, but only sees two cores in the ubuntu 16.04 release, early days I guess. I'll keep digging.
  10. Hello all. I'm new to this SBC stuff and I know its early days in development but is there a reason the Orange Pi3 does not reboot, as the power led stays on (red) and doesn't turn to green(whatever that even indicates).
  11. I know what you mean about the image but there's not much else till the H6 gets more kernels to choose from and new projects. I used a USB 3.0 ethernet adapter with 06, but the throughput seemed limited. Might try again when I have a moment.
  12. I've used the OPi3 Debian server and desktop image it works, but based on 3.10.65 kernel so a bit out of date, but it works for most things and Ethernet works, and USB3.0. So something to build upon, never had problems booting it. I've only managed to get one version from this post to work and that was @krachlatte version 06, none of the others. So good luck on the next revision guys.