ptar100

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About ptar100

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Unfortunately I had also tried a solution on the forum but with a negative result. I will try to experiment the same in case I have to come to a solution I will put it here at the disposal of the community. Thanks anyway for the answers Martinayotte. Thanks to the Armbian team for the wonderful job.
  2. Thanks for the reply, I tried again to make a build but the result is always the same! I noticed, however, that the card that is called from the config file is Model: Olimex A13-Olinuxino and at the start there is an error! U-Boot SPL 2019.04-armbian (Apr 17 2019 - 17:05:21 +0200) DRAM: 512 MiB Failed to set core voltage! Can't set CPU frequency Trying to boot from MMC1 I have not made any changes I have only set Olimex A13 Som as the type of card ... is there a problem with the DT of origin? I searched a bit in the various folders and I don't see any other references to the
  3. Hello , I'm new to Armbian, I'm trying to create an SD image for an Olimex A13 Som card (https://www.olimex.com/Products/SOM/A13/A13-SOM-512/) + A13 Som WIfi (https: //www.olimex.com/Products/SOM/A13/A13-SOM-WIFI/open-source-hardware). After successfully executing the build and transferring the image to SD with Etcher, the boot starts correctly but hangs on Starting Kernel ... Do you have any idea how to solve the problem? Thanks in advance!