adogado

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About adogado

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello; I tried again, wifi connected wthout problems wpa-wpa2 network with nmcli. Connect to open network not working with nmcli. I think , problem is a driver problem. It was tested wth external wifi card and connect to open network ok. But orange pi wifi card not connect to open network. Thanks. --- [ 726.849024] wlan0: authenticate with 30:b5:c2:ee:be:a5 [ 726.849131] ieee80211 phy0: ignore IEEE80211_CONF_CHANGE_MONITOR (0)IEEE80211_CONF_CHANGE_IDLE (1) [ 726.849148] ieee80211 phy0: Freq 2452 (wsm ch: 9). [ 726.849555] wlan0: send auth to 30:b5:c2:ee:be:a5 (try 1/3) [ 726.849798] wlan0: send auth to 30:b5:c2:ee:be:a5 (try 2/3) [ 726.849960] wlan0: send auth to 30:b5:c2:ee:be:a5 (try 3/3) [ 726.850580] wlan0: authentication with 30:b5:c2:ee:be:a5 timed out ---
  2. Hello; It was tried with armbian buster, stretch and bionic. Orange pi zero connect wpa/wpa2 networks without problems, but connect to open network. I was trying different methods and wpa_supplicant conf file (key_mgmt=NONE) and different version of armbian. It cannot connect to open network. I need a solution for this problem. Thanks.
  3. Yes I am using default kernel . (Fresh install armbian , installing gstreamer package and install media script.)
  4. Running armbian bionic desktop. My test Commands: working without problem (no gpu acceleration) $ gst-launch-1.0 videotestsrc ! videoconvert ! x264enc ! mpegtsmux ! udpsink host=239.0.0.1 multicast-iface=eth0 port=1234 ttl=127 ttl-mc=127 not working (with gpu acceleration) : $ gst-launch-1.0 videotestsrc ! videoconvert ! mpph264enc ! mpegtsmux ! udpsink host=239.0.0.1 multicast-iface=eth0 port=1234 ttl=127 ttl-mc=127 mpi: mpp version: 598cae3 author: Jacob Chen DEBIAN: update rules for release_20171218-2 hal_h264e_api: vcodec type 00000000 can not find H.264 encoder device mpp_hal: mpp_hal_init hal h264e_rkvenc init failed ret -1 mpp_hal: mpp_hal_init could not found coding type 7 mpp_enc: mpp_enc_init could not init hal mpp_rt: NOT found ion allocator mpp_rt: found drm allocator mpp: error found on mpp initialization ----- Rockchip gst player is not working (Not showing any videofile).
  5. Hello; I have tinker board s . I am using gstreamer , mpph264enc and mppvideodec. I see this error. How can I solve this problem ?. mpi: mpp version: 598cae3 author: Jacob Chen DEBIAN: update rules for release_20171218-2 hal_h264e_api: vcodec type 00000000 can not find H.264 encoder device mpp_hal: mpp_hal_init hal h264e_rkvenc init failed ret -1 mpp_hal: mpp_hal_init could not found coding type 7 mpp_enc: mpp_enc_init could not init hal mpp_rt: NOT found ion allocator mpp_rt: found drm allocator mpp: error found on mpp initialization --------------- hal_h264d_api: Assertion p_hal->vcodec_type & ((0x00000200) | (0x00000001) | (0x00000002)) failed at hal_h264d_init:186 mpp_device: mpp_device_init failed to find device for coding 0 type 7 hal_h264d_api: p_hal->vpu_socket <= 0 mpp_hal: mpp_hal_init hal h264d_rkdec init failed ret -2 mpp_hal: mpp_hal_init could not found coding type 7 mpp_dec: mpp_dec_init could not init hal mpp: error found on mpp initialization