tehcpu

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi all, and first of all I want pay many thanks to authors and contributors for a great work on a Armbian itself and it's builder too. You rock, guys But a few days ago I ran into a problem with creating my own image. For these purposes, I use the custom-image.sh script. My goal is to preinstall the cups into my image. So, my modified script now looks like that: And when I run the compile.sh script, my compilation fails due unsuccessful installation of avahi-* packages with log below: Commonly, I'm using VirtualBox with Ubuntu 18.04 for compiling (but I tested it with Paralles and even Docker -- with the same result). Also I did not change the kernel configuration. Funny, looks like the problem only happens with avahi packages (I also tried, for example, to install Go project packages in the same way which was successful). If you have any glue (or maybe I need to write to another place; if so, please tell me which one) - you are awfully welcome! Also, feel free to ask for any additional information (I will deliver it ASAP). Here is some other information about my env below: My board: orangepizero (H2+ quad core 512MB SoC Wi-Fi/Ethernet) Target kernel branch: next (Mainline (@kernel.org) (4.x)) Target OS release: bionic (Ubuntu Bionic 18.04 LTS) Guest OS: Ubuntu 18.04.2 LTS (GNU/Linux 4.15.0-47-generic x86_64) Host OS: Ubuntu 19.04 (GNU/Linux 5.0.0-13-generic x86_64) [VirtualBox (Version 6.0.6 r130049 (Qt5.12.2))] / MacOS Mojave 10.14.4 (18E226) [Parallels Desktop (Version 13.3.1 (43365))] Sincerely, Alex.