Pietrotti97

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. @balbes150 I tried via cli to remove the emmc variable from Uboot but I found no option for it. Next I tried to download one of the newer debian versions but no one seems to boot, via UART uboot doesn't start. Can You help me ? Thankyou.
  2. @balbes150 I tried to remove everything related to emmc in the dtb file, but the kernel still panics. I think next thing to do should be to remove emmc from the uboot parameters. I posted the bootlog. Thankyou bootlog3.txt
  3. Hi everyone, I'm new to this forum. I'm trying to boot this armbian ver 5.76 in a MXQ Pro 4k (S905W 1G variant. wifi chip is SV6051P). Mine board has a little problem, it lacks emmc because the old owner of the board desoldered it ( don't know why). Anyway, I burned an sdcard, I put the right dtb into the config and tried to boot. Uboot starts and tries to boot the kernel, but after a bit the kernel panics and the image won't boot. I tried to change dtb's but the kernel still panics. I uploaded the bootlog. Any suggestion? Thankyou ! bootlog.txt
  4. Hi everyone, I'm new to this forum. I'm trying to boot this armbian in a MXQ Pro 4k (S905W 1G variant. wifi chip is SV6051P). Mine board has a little problem, it lacks emmc because the old owner of the board desoldered it ( don't know why). Anyway, I burned an sdcard, I put the right dtb into the config and tried to boot. Uboot starts and tries to boot the kernel, but after a bit the kernel panics and the image won't boot. I tried to change dtb's but the kernel still panics. Any suggestion? This is the bootlog: https://drive.google.com/open?id=141wLqc9daBeW0JjPvSTotXrvfqP8mmik The ver. I'm trying to boot is the newer 5.xx so no need here to answer. Sorry! I'll post this in the right forum thread.