Name28

  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About Name28

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. @balbes150 I do not "want everyone around me rush to solve my problem". I just asked in a polite manner if you could help with that. P.S. I bought it, because it works great on Android, and will be using it. Armbian was just experiment for me. Based on your attitude, I can see why so few people use Armbian. Even those who could use it. Yes, I know you do not care.
  2. Hi @balbes150 Thank you, understood. I will go with another option, just won`t use Armbian anymore. Honestly speaking this was interesting for me, I mean using this system. However, I do not like such attitude and all. I know that this is for free, and use it "as is" and all. But whoever high skill specialist you are, I do not think that treating people like that is proper. I can see many other foreign developers as well. Never seen such attitude/rudeness. Anyway, good luck with that. Best regards,
  3. Hi @balbes150 Could you please explain how can I make Mediatek Wi-Fi module (MT7668RSN) work? Could I extract necessary files from Android (wi-fi works on Android 9) or from somewhere else? Or any other ways? Thank you. Best regards,
  4. Why probably? Below is what I got from armbianmonitor -U Thank you for help! Best regards,
  5. Wow, what a wonderful idea. Using dongle when there is a built in solution )))
  6. Hi @Werner, I have TV box A95X F2 (on Amlogic S905X2) with this Wi-Fi module. However, wi-fi does not work. Could you help with that? Is it possible to make it work? "Armbian_20.05.3_Arm-64_buster_current_5.7.0-rc3_desktop_20200502.img.xz" is running from SD card. Thank you. Best regards,
  7. Thank you for your answer. So nothing can be done? It would be great if we could make wi-fi work. System overall works quite smooth, only Internet connection is required. Best regards,
  8. Hi @balbes150, Thank you very much for your tremendous work! I have a TV box, the same as topic starter has, i.e. A95X F2 (on Amlogic S905X2). Actually this TV box has 2 modifications: 1) With Ampac Wi-fi module. 2) With Mediatek Wi-fi module. As far as I know, the Wi-fi of Ampac one works with no issue on Armbian. My version of TV box has Mediatek Wi-Fi module (MT7668RSN). I have installed "Armbian_20.05.3_Arm-64_buster_current_5.7.0-rc3_desktop_20200502.img.xz" on SD card. It boots with "meson-g12-u200.dtb", however Wi-fi is not working. Could you please help with this issue