Jump to content

truemad

  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Forums

Member Map

Store

Crowdfunding

Applications

Everything posted by truemad

  1. I have exactly the same board and in this video that guy had no issues https://www.youtube.com/watch?v=Q0Sdu9pTMs4 It was 3 years ago though, but for him it worked somehow.
  2. @balbes150 do you mean this is a hardware isse and it's just a matter of right mapping inside DTB? Thanks.
  3. Hello. Big thanks to balbes150 for supporting this project and everyonelse answering questions as well. I was able to boot from the USB drive into Armbian but run into an issue when copying to eMMC. It is intermittent, but it seems that Armbian is not seeing my internal memory. In those rare cases when it does (mutliple reboot tries) it throws errors (see below) when I run install script. At this moment of time I am about to give up, as I've spent 2 days on this issue trying different images. Is there anything else I can do? Thank you. NAME MAJ:MIN RM SIZE RO TYPE MOUNTPOINT mmcblk0 179:0 0 7.2G 0 disk mmcblk0boot0 179:32 0 4M 1 disk mmcblk0boot1 179:64 0 4M 1 disk mmcblk2 179:96 0 7.4G 0 disk ├─mmcblk2p1 179:97 0 512M 0 part /boot └─mmcblk2p2 179:98 0 6.8G 0 part / zram0 254:0 0 50M 0 disk /var/log zram1 254:1 0 399M 0 disk [SWAP] root@arm-64:~# sh install-aml-s905-emmc.sh Start script create MBR and filesystem /dev/mmcblk0 Start backup u-boot default dd: error reading '/dev/mmcblk0': Input/output error 0+0 records in 0+0 records out 0 bytes copied, 0.00227871 s, 0.0 kB/s Start install u-boot to eMMC dd: writing to '/dev/mmcblk0': Input/output error 1+0 records in 0+0 records out 0 bytes copied, 0.00114721 s, 0.0 kB/s Done Start copy system for eMMC. Formatting BOOT partition...mkfs.fat 4.1 (2017-01-24) mkfs.vfat: unable to open /dev/mmcblk0p1: No such file or directory done. mount: /ddbr/install: special device /dev/mmcblk0p1 does not exist.
×
×
  • Create New...