Jump to content

vinicius

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. +------+-----+----------+------+---+OrangePiH3+---+------+----------+-----+------+ | GPIO | wPi | Name | Mode | V | Physical | V | Mode | Name | wPi | GPIO | +------+-----+----------+------+---+----++----+---+------+----------+-----+------+ | | | 3.3V | | | 1 || 2 | | | 5V | | | | 12 | 0 | SDA.0 | OFF | 0 | 3 || 4 | | | 5V | | | | 11 | 1 | SCL.0 | OFF | 0 | 5 || 6 | | | GND | | | | 6 | 2 | PA6 | OFF | 0 | 7 || 8 | 0 | OFF | TXD.3 | 3 | 13 | | | | GND | | | 9 || 10 | 0 | OFF | RXD.3 | 4 | 14 | | 1 | 5 | RXD.2 | OFF | 0 | 11 || 12 | 0 | IN | PD14 | 6 | 110 | | 0 | 7 | TXD.2 | OFF | 0 | 13 || 14 | | | GND | | | | 3 | 8 | CTS.2 | OFF | 0 | 15 || 16 | 0 | OFF | PC04 | 9 | 68 | | | | 3.3V | | | 17 || 18 | 0 | OFF | PC07 | 10 | 71 | | 64 | 11 | MOSI.0 | OFF | 0 | 19 || 20 | | | GND | | | | 65 | 12 | MISO.0 | OFF | 0 | 21 || 22 | 0 | OFF | RTS.2 | 13 | 2 | | 66 | 14 | SCLK.0 | OFF | 0 | 23 || 24 | 0 | OFF | CE.0 | 15 | 67 | | | | GND | | | 25 || 26 | 0 | OFF | PA21 | 16 | 21 | | 19 | 17 | SDA.1 | OFF | 0 | 27 || 28 | 0 | OFF | SCL.1 | 18 | 18 | | 7 | 19 | PA07 | OFF | 0 | 29 || 30 | | | GND | | | | 8 | 20 | PA08 | OFF | 0 | 31 || 32 | 0 | OFF | RTS.1 | 21 | 200 | | 9 | 22 | PA09 | OFF | 0 | 33 || 34 | | | GND | | | | 10 | 23 | PA10 | OFF | 0 | 35 || 36 | 0 | OFF | CTS.1 | 24 | 201 | | 20 | 25 | PA20 | OFF | 0 | 37 || 38 | 0 | OFF | TXD.1 | 26 | 198 | | | | GND | | | 39 || 40 | 0 | OFF | RXD.1 | 27 | 199 | +------+-----+----------+------+---+----++----+---+------+----------+-----+------+ | GPIO | wPi | Name | Mode | V | Physical | V | Mode | Name | wPi | GPIO | +------+-----+----------+------+---+OrangePiH3+---+------+----------+-----+------+ The physical pin is 16, GPIO 68. Running the script, nothing happens passing with params 68.
  2. Hi Igor, thanks for your answer, but I tried it too (not your script yet, but commands export, direction, value in /sys/class/gpio). I don't know why doesn't work.
  3. Hi. I'm trying to use GPIO's of OrangePi PC+ and after install WiringOP, when I run the gpio readall, all my GPIO's Mode are showing OFF. I tryed enable in armbian-config, but I have only pps-gpio and w1-gpio, I tryed enable both but doesn't work too. Someone knows some solution? Thanks.
  4. I noticed that OrangePi_3_ubuntu_xenial_desktop_linux4.9.118_v2.0.3.img creates 2 partitions, boot and rootfs, and it works, but armbian, only create only "/" (linux structure) in sdcard, doesn't work
  5. https://dl.armbian.com/orangepi3/archive/ all of them!
  6. I have 3 Orange Pi (Lite, 1Plus and 3), Lite and 1+ I only record armbian at SDCards and it works perfectly. But OPi3, I record all of armbian versions for it and nothing works, the led RED turn on, green led (card reader) blink very fast and RED prevails. But I installed a version of Ubuntu of OPi official site, and it works, but is a very bugged version. I tried use spacebar in the begin, but nothing happens. Someone knows what I have to do? Thank you. Edit 1: I tried to record in 3 SD Cards (Class 10)!
×
×
  • Create New...