ryuchaing

  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ryuchaing

  1. Hello friend, it only works for me with the pin process, once the system is started from the mSD it is no longer necessary to press the pin as long as you do not eject the mSD. If for some reason the u-boot is modified, the solution to recover the original Android is to load it with the USB Burning tools.
  2. Thanks dbsharpe, following the link you mentioned, they talk about generating a symbolic link to the device's "driver" so that it works and effectively when making the change it works excellent. The command I used was the following: sudo mv /lib/firmware/brcm/brcmfmac4330-sdio.txt /lib/firmware/brcm/brcmfmac4330-sdio.txt.old sudo ln -s /lib/firmware/brcm/brcmfmac-ap6330-sdio.txt /lib/firmware/brcm/brcmfmac4330-sdio.txt Now I just need to see how to install everything in the emmc.
  3. Solution to the error. First, thank you all very much for supporting me on my topic, I finally got the original firmware for my TV Box (TX3 mini - A, SoC S912, 2GB RAM, 16GB internal storage) I share the link in case someone is helpful. https://mega.nz/folder/gEtwlDRb#juXoAsfz1wKDG96p7a9htA I already managed to start Armbian_20.10_Arm-64_focal_current_5.9.0_desktop with meson-gxm-q20.dtb and it is the only one that worked for me, the ethernet connection, the WiFi and Bluetooth does not work for me.
  4. Indeed the problem was the U-Boot, I managed to load again armbian Armbian_20.05.4_Arm-64_buster_current_5.7.0-rc6_desktop_20200518 (the only one I have been able to load) but without working the wifi, unfortunately I formatted the NAND, it can be solved with the USB_Burning tool but I am in the task of finding the correct firmware since my equipment is a special case.
  5. Yes, I share some photos of the device. At the moment I am using Emuelec, I also provided LibreELEC and if it works, the funny thing is that the first time I tried Armbian_20.05.4_Arm-64_buster_current_5.7.0-rc6_desktop_20200518 and it worked but then it didn't start anymore. Photos: https://photos.app.goo.gl/4tVHrh6oeGPMz6GJ8 Excuse me, my english, I support myself with google translator.
  6. Hello friends, I have purchased a TV BOX Tanix TX3 mini (s912-q201) Mali T820, RAM 2GB. I have read the armbian documents and managed to start from SD, but now it doesn't start anymore. The steps I follow: 1.- I download the file Armbian_20.05.4_Arm-64_buster_current_5.7.0-rc6_desktop_20200518 2.-I record the image with balena etcher 3.-I edit the uEnv.txt file 4.- I insert the SD in the TV BOX, I press the reset button + I connect the power. Then the TX3 mini start appears and then the android recovery starts, the first time when I managed to start it did not show the TX3 mi