robocone

  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. I was able to boot successfully by downloading 'Armbian_20.11.7_Pine64so_buster_current_5.10.4.img.xz' from the archives (I did not try all previous versions but this one worked so I will upgrade from there).
  2. Thank you very much, mounting the image and changing armbianEnv.txt to console=serial #disp_mode=1920x1080p60 had it go further: Starting kernel ... Loading, please wait... Starting version 241 Begin: Loading essential drivers ... done. Begin: Running /scripts/init-premount ... done. Begin: Mounting root file system ... Begin: Running /scripts/local-top ... done. Begin: Running /scripts/local-premount ... Scanning for Btrfs filesystems done. Begin: Waiting for root file system ... Begin: Running /scripts/local-block ... done. Begin: Running /scripts/local-block ... done. Be
  3. The clusterboard has no HDMI connection, so I am using the serial console so I can get networking going and then use ssh. Thanks, I will try and find out how to change the output from HDMI to serial
  4. I am trying to boot armbian on the Pine64 clusterboard but I cannot get past a 'Starting kernel...' message on the serial console. I am not able to boot either of the images from https://www.armbian.com/sopine-a64/#kernels-archive-all I'm not sure if the serial is just turning off or the system is freezing. It does not connect to my router. Here is the serial output for for 'focal' image. Can anyone provide any advice for diagnosing/fixing this?