Juraj Volentier

  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Juraj Volentier's Achievements

  1. Hmm ok, then it must have been me who ran the update. Not sure what was updated. How is that message, kernel was updated, restart is required, printed after login? Its also reading /var/run/reboot-required ? Is it armbian custom?
  2. Yeah ok, i rebuild boot.scr and now boots again. Absolutelly no idea how that could happen. Is there some log file which i could check?
  3. This seems sus, right? => ext4load mmc 0:1 0x43000000 /boot/boot.scr 3967 bytes read in 6 ms (645.5 KiB/s) => md 0x43000000 43000000: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 43000010: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 43000020: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 43000030: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 43000040: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 43000050: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 43000060: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 43000070: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 43000080: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 43000090: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 430000a0: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 430000b0: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 430000c0: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 430000d0: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 430000e0: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................ 430000f0: ffffffff ffffffff ffffffff ffffffff ................
  4. hello, my recent installation of armbian come to failure pretty quickly I was greeted after login by message, that kernel was updated and restart is required. So i did, but it never came up. Not sure if related to update, i didn't even knew armbian has autoupdates enabled. There is not much in uboot log - https://pastebin.com/zyc4WZpf possibly this: Wrong image format for "source" command SCRIPT FAILED: continuing... libfdt fdt_check_header(): FDT_ERR_BADMAGIC Should I increase logging level? MMC boot folder is found fine. My device setup Cubiraboard2 A20 #1 mmc uboot with /boot folder #2 sata hdd with rootfs I used nand script install to move rootfs. Everything worked fine. Thanks for help! JV
  5. Hello, I installed armbian on my board and decided to attach HDD to move rootfs on it. So I used script which you provide nand-sata-install. It worked as expected but not sure why it kept /boot still on SDcard? I do understand that uboot needs to be still on SDcard present, but uboot should be able to find /boot directory also on HDD partition, right? Or is there some compatibility issue, why this approach was decided? My concerns are if sdcard dies, i need to recreate not only uboot but also /boot. JV