earth08

  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by earth08

  1. i have 3 different wifi connection to connect to so i need wpa_supplicant to work with can you please suggest me ho to config in such case with same static ip ( eth0, and wlan0) thanks and yes i tried above, after doing than still my lan and wifi both get connected.
  2. Dear, I would like to set my opi+2e to connect to wlan0 if eth0 is not connected, and back to eth0 when eth0 is connected. Please suggest me how to configure /etc/network/interfaces configuration for the same. thanks in adv.
  3. Can you please guide, I am unable to get codes on my screen, I am using opi+2e I receive signals as I have connected a led bulb, which blinks, means signal are coming, but no codes are seen on my PC, Can you please guide nw, thanks in advance Sent from my AO5510 using Tapatalk
  4. Dear, Again thanks for you kind guidance to solve this problem, One question, What do you suggest to take whole emmc backed up? Please guide. Thanks in adv. Sent from my AO5510 using Tapatalk
  5. Dear, Thanks for all your guidance/help. U help me get my pi working back normally, Thanks Sent from my AO5510 using Tapatalk
  6. By mistake i gave command for /boot/boot.cmd and it's still give me error Sent from my AO5510 using Tapatalk
  7. error mkimage: can't stat boot.scr: No such file or directory Sent from my AO5510 using Tapatalk
  8. Where should it copy the extracted file Sent from my AO5510 using Tapatalk
  9. Is there anyway to get device stucked on updating work again?Please guide us to get it Sent from my AO5510 using Tapatalk
  10. Dear, Thanks for explaining, I will do that now, Would it be possible to transfer same from mmc to emmc when fix is available? Sent from my AO5510 using Tapatalk
  11. Dear, I don't get when u say make tar of. Can u please explain? Thanks in adv. Sent from my AO5510 using Tapatalk
  12. That's correct in your case because u have backup, What if we don't have backup and want our system back online Sent from my AO5510 using Tapatalk
  13. Will it be any way to get our device working without reinstalling armbian? Please guide Sent from my AO5510 using Tapatalk
  14. I have same problem after i updated today, Till now no success to get it work I M using oPi+2e Did someone get it working? Sent from my AO5510 using Tapatalk
  15. Thanks dear for pointing.But in armbian 5.26 with kernel 4.10 Docker is provided by armbian repo It was my mistake, I was going through wrong way. S7edge
  16. Don't really understandI build image with armbian tools I used xenial server as os and kernel 4.10. Please guide S7edge
  17. Dear Stucked at setting up docker-hypriot (1.11..... while installing docker Please guide how to get docker i ahve build 5.26 armbian with 4.10 mainline kernel help needed thanks in adv.
  18. I have 4mb speed and also the process get an fatal error.Don't remember what was the error. Now started again
  19. I have started building.Hope it does the job By the way how much time does it takes?
  20. I would like to install your test. Please provide me S7edge Dear, Please provide me your build image for oPi+2e. S7edge
  21. Can you share your opi+2e image with mainline kernel working on ur oPi+2e.Thanks in advance S7edge
  22. R there any chance to get latest kernel officially? S7edge
  23. Actually in documents it shows minimum requirement as 4gb ram, We have 2gb on board. Can you please guide me easiest way for it. Thanks in advance. S7edge
  24. Dear, I using opi+2e for nextcloud and I want docket for office. Can u share ur image? Can we update like we are updating on regular firmware?
  25. Can u recommend who had installed mainline on opi+2e.Please as u are the one to whom ppl will ask.