sbilevskiy

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. The problem persists on the Armbian 21.08.1 Hirsute with kernel 5.16.9
  2. In my case the power is good. If booting from SD then SSD works fine. [ 4.162423] ahci-sunxi 1c18000.sata: supply ahci not found, using dummy regulator [ 4.170208] ahci-sunxi 1c18000.sata: supply phy not found, using dummy regulator [ 4.235467] ahci-sunxi 1c18000.sata: controller can't do PMP, turning off CAP_PMP [ 4.243013] ahci-sunxi 1c18000.sata: forcing PORTS_IMPL to 0x1 [ 4.248930] ahci-sunxi 1c18000.sata: AHCI 0001.0100 32 slots 1 ports 3 Gbps 0x1 impl platform mode [ 4.257929] ahci-sunxi 1c18000.sata: flags: ncq sntf pm led clo only pio slum part ccc [ 4.267230] scsi host0: ahci-sunxi [ 4.271169] ata1: SATA max UDMA/133 mmio [mem 0x01c18000-0x01c18fff] port 0x100 irq 45 [ 4.287675] of_cfs_init [ 4.290317] of_cfs_init: OK [ 4.293399] ALSA device list: [ 4.296428] #0: sun4i-codec [ 4.593884] ata1: SATA link up 3.0 Gbps (SStatus 123 SControl 300) [ 4.600379] ata1.00: ATA-8: APPLE SSD TS128B, AGAA0206, max UDMA/100 [ 4.606779] ata1.00: 236978176 sectors, multi 16: LBA48 [ 4.612330] ata1.00: configured for UDMA/100 [ 4.617284] scsi 0:0:0:0: Direct-Access ATA APPLE SSD TS128B 0206 PQ: 0 ANSI: 5 [ 4.626411] sd 0:0:0:0: Attached scsi generic sg0 type 0 [ 4.626715] sd 0:0:0:0: [sda] 236978176 512-byte logical blocks: (121 GB/113 GiB) [ 4.639453] sd 0:0:0:0: [sda] Write Protect is off [ 4.644408] sd 0:0:0:0: [sda] Write cache: enabled, read cache: enabled, doesn't support DPO or FUA [ 4.654860] sda: sda1 [ 4.658710] sd 0:0:0:0: [sda] Attached SCSI disk [ 4.668643] Freeing unused kernel memory: 1024K [ 4.675773] Run /init as init process
  3. Clean system does not start after migrating to SSD using armbian-config. Bootlog: