Alaric

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About Alaric

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi Igor, If we use kernel 4.4 would this solve this problem?
  2. HI, I built the latest images for the Pine64+ & Pine64so - kernel 4.14.x + Debian 9 using the Armbian build scripts and had a problem with the ethernet not operational. Any help would greatly be appreciated. U-Boot SPL 2017.11-armbian (Dec 13 2017 - 23:42:42) DRAM: 2048 MiB Trying to boot from MMC1 NOTICE: BL3-1: Running on A64/H64 (1689) in SRAM A2 (@0x44000) NOTICE: Configuring SPC Controller NOTICE: BL3-1: v1.0(debug):aa75c8d NOTICE: BL3-1: Built : 23:41:50, Dec 13 2017 NOTICE: Configuring AXP PMIC NOTICE: PMIC: setup successful INFO: BL3-1: Initializing runtime services INFO: BL3-1: Preparing for EL3 exit to normal world INFO: BL3-1: Next image address: 0x4a000000, SPSR: 0x3c9 U-Boot 2017.11-armbian (Dec 13 2017 - 23:42:42 +0200) Allwinner Technology CPU: Allwinner A64 (SUN50I) Model: SoPine with baseboard DRAM: 2 GiB MMC: SUNXI SD/MMC: 0, SUNXI SD/MMC: 1 Card did not respond to voltage select! mmc_init: -95, time 22 *** Warning - MMC init failed, using default environment In: serial Out: serial Err: serial Net: No ethernet found. 230454 bytes read in 142 ms (1.5 MiB/s) starting USB... USB0: USB EHCI 0.00 USB1: USB OHCI 0.0 USB2: PA: set_value: error: gpio PA0 not reserved USB EHCI 1.00 USB3: USB OHCI 1.0 scanning bus 0 for devices... 1 USB Device(s) found scanning bus 2 for devices... 1 USB Device(s) found scanning usb for storage devices... 0 Storage Device(s) found Autoboot in 1 seconds, press <Space> to stop ..... Thanks, Alaric