Vlado

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Forums

Member Map

Store

Crowdfunding

Raffles

Applications

Everything posted by Vlado

  1. I look not only I have one this problem.
  2. maybe it can help? https://patchwork.kernel.org/patch/9698397/ https://archlinuxarm.org/forum/viewtopic.php?f=23&t=7161 http://lkml.iu.edu/hypermail/linux/kernel/1805.3/04456.html https://patches.linaro.org/patch/36259/
  3. Hi Igor, can you give me answer about my case? If you need more info I am ready give to you. Last time I tried run with 3A PSU. Situation not change.
  4. It is log from UART for different img. I think problems in new bootloader, because all other imgs. work OK. Or maybe I have trouble with MPU? In this case, why do all the other images work? Armbian_5.44.180509_Nanopim3_Debian_stretch_next_4.14.39.txt Armbian_5.44.180510_Nanopct3plus_Ubuntu_xenial_next_4.14.40_desktop.txt Debian_stretch_next_4.14.40.txt
  5. PCB is same. FriendlyArm img. 2GB RAM 32bit work OK. So 2GB !!! PSU 2.4A
  6. ok, I will try to catch something on serial at Monday.
  7. Just not understood why img. for M3 work and for T3+ not ??? I used same SD card. For T3+ resizing partition not happened.
  8. what changes between 39 ver. and 40?
  9. I work with T3+ board. So, on T3plus board image for M3 ver 39 run. on T3plus board image for T3+ not run.
  10. I tried run 39 ver. for M3 and it works. But all versions for T3plus wont work. ??? After u-boot screen always black screen with blinking cursor.
  11. To Igor Bit not understand why new 5.44 for nanoPC T3 plus not run. I see only first boot screen and then black always ???
  12. https://dl.armbian.com/nanopim3/Ubuntu_xenial_next_desktop_nightly.7z file absent
  13. @Igor Hello Igor, I tried new M3 img. on T3+ with 2G RAM see only 1G RAM and on shutdown comand always do restart. Their (FE) own img work ok. But only 32bit. with M3 work OK