athmoss

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  1. athmoss

    Odroid C2 keyboards do not work

    Well it's rather sensitive indeed :) During my yesterday's tests I had my keyboards connected before booting as well as hot plugged. Today I played some more with it. The only time I managed to get the keyboard work is when it was the only USB peripheral and it was connected directly (not via a USB hub). But even that only worked until the first reboot. Anyway, thanks for the advice.
  2. Hello armbian community, I am coming from the official Hardkernel minimal Ubuntu image to armbian (I need a newer kernel than the 3.16 in Hardkernel images). I'd like a headless setup, so I have downloaded and flashed what is inside Armbian_5.49_Odroidc2_Debian_stretch_next_4.17.3.7z. So far so good, the image boots to login prompt. However when I want to log in, the characters typed do not appear on the screen. I have tried several keyboards (one of them being the same keyboard I'm typing this post on so I know it works), both wired and wireless, connected directly or via a USB hub, still nothing. I've also tried flashing the desktop image from Armbian_5.49_Odroidc2_Debian_stretch_next_4.17.3_desktop.7z with the same result (a desktop does not come up, only CLI login, but that would not be an issue). I have also tried boot the C2, wait a few minutes and then just blindly type root<enter>1234<enter> - nothing happens. I went back to the Hardkernel image - all my keyboards work, no problem there. Any idea what to try or what could be wrong with my setup? Thank you!