Teamviewer Pine64 A64 allwinner


 Share

1 1

Recommended Posts

Hi,

 

After many attempt to installs and remove various version of teamviewer, I finally was able to make it run successfully. I try to use many architecture package even if they were not supposed to work. 

The running teamviewer is at the following link. I know it's not supposed to work but it is.

https://download.teamviewer.com/download/linux/teamviewer-host_armhf.deb

 

Here kind of command that I used randomly (I know, not really scientific approach!)

 

sudo dpkg --add-architecture amd64

sudo dpkg --add-architecture i386

sudo apt-get install -f

 

sudo apt-get update

sudo dpkg --remove-architecture amd64

 

 

It's really great, but I mess up my network parameters and my bluetooth. I can only use and change them via command line interface. This is not was I need. Everything else is fine. Unfortunately, I can't make a clean install again with teamviewer available. Is there a way to trace back how I can make teamviewer work again? I guess if it can run once, it may be able to run again.

 

I would be glad if someone is able to help.

 

EDIT:

I was able to manage the network problem so only my bluetooth isn't working properly.

I still would like to know how can I trace back the teamviewer install. 

 

On a new and fresh install of armbian, Teamviewer launch and I see the interface, but I'm unable to have a Client ID. I believe this related to the teamviewer daemon since the command "teamviewer daemon status" do not output the same.

 

 

Link to post
Share on other sites

Donate and support the project!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

1 1