greg798

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Forums

Member Map

Store

Crowdfunding

Raffles

Applications

Everything posted by greg798

  1. Im understood I have this board, but Im dont have up panfrost. used this http://linux-sunxi.org/Mali_Open_Source_Driver and https://www.96boards.org/blog/panfrost-rock960/ Has anyone been successful in this? who can explain in a simple if not huckster here?
  2. Hi How your up hw mali midgard on armbian and kernel 5.3? Any mini tutorial?
  3. Hello Im build armbian 5.2.x (and mesa), but I don’t have enough tutorials to up panfrost on mali. Tell me, did someone manage to get him to work normally?
  4. Hi. Not booting last armbian ubuntu. Opi 3 flash sd on 190607 and freeze boot console massages key map. solder the capacitor? maybe two capacitor?
  5. Hi Someone opi3 repair bootrom? Flash zidoo firmaware to opi3 and after have problem. Thanks
  6. It is brake for these ARM SOC devices. Fbdev version and gbm/wayland exist armhf devices and very bug. I tried to substitute Open Source Mali Midgard on kernel build but have many error. Im don't have normal manuals, need many time and knowledge. And this not fact!
  7. Some use libhybris on midgard android drivers to unix sytem, but im don't have this experience. 240fps? but im used megous 5.1 on arch linux in AssaultCube max 12fps to xserver-xorg-video-dummy ...
  8. Excuse me for time. Did you up Internet eth0? And unpack firmware img? Im have opi3 h6 and compile android sdk opi3 sdk 7.0 lichee, but many problem. Bug root, and bug eth0 mac 0.0.0.0, you can advise? for mac 0.0.0.0.0 maby this problem? [gmac0] gmac0_used = 1 phy-mode = "rmii" # change this to "rgmii"? gmac_rxd1 = port:PA00<2><default><3><default> gmac_rxd0 = port:PA01<2><default><3><default> gmac_crs = port:PA02<2><default><3><default> gmac_rxerr = port:PA03<2><default><3><default> gmac_txd1 = port:PA04<2><default><3><default> gmac_txd0 = port:PA05<2><default><3><default> gmac_txclk = port:PA06<2><default><3><default> gmac_txen = port:PA07<2><default><3><default> gmac_mdc = port:PA08<2><default><3><default> gmac_mdio = port:PA09<2><default><3><default> gmac-power0 = "vcc-ephy" # change this to "vcc-io"? gmac-power1 = # change this to "axp806_aldo3"? gmac-power2 = tx-delay = 0 rx-delay = 0
  9. Prompt real to include linux kernel video gpu mali midgard opi3? And possible midgard to apply?
  10. Sorry, just buld and work reboot, but what im get this problem megous rep and last development uboot, I do not understand. Many thanks for your work guys. Armbian development kernel, dtb, modules for H6 great work to Arch Linux. PS dmesg bionic opi3 little things
  11. No this megous, but isn't there fix?
  12. Im compile last uboot for opi3 and have old problem. Put reboot = poweroff . Again power unplug. Only me problem?
  13. Strangely. Im build u-boot and tadaa = restart have off again
  14. thanks your method maybe you know up midgard mali hard support 2D-3D?
  15. Im pointed out, usb2.0, 3.0 does not work (im see power my usb devises, but after boot windows manager not data work). This error after your fix reboot problem. I think all this concerns kernel drivers and power supply system of board allwinner h6
  16. Last update fix reboot yes, but im have error work usb port after boot window manager (lxde) host kernel: [ 1.775927] sun50i-de2-bus 1000000.display-engine: Error couldn't map SRAM to device Apr 11 22:31:39 localhost kernel: [ 1.776339] sun4i-usb-phy 5100400.phy: Couldn't request ID GPIO Apr 11 22:31:39 localhost kernel: [ 1.776581] sun50i-usb3-phy 5210000.phy: failed to get phy clock Maybe lxde problem?
  17. I'm happy Install Armbian bionic 190411 + xorg + xsever + lxde + lightdm = boot to window lightdm and have not worked my opi3 usb(2.0,3.0) mouse, keyboard Maybe Armbian alpha?
  18. It does not depend on me, i am simple user and have problem eth0 board opi3 any monipulations with lan network dev in last Armbian bionic 190409 img beta. Im back to img Armbian bionic 190407 and unplug power.
  19. Same error dwmac-sun8i 5020000.ethernet eth0 and very unstable last build, but reboot work Back build.
  20. Same on 5.78.190407 bionic nighty my opi3 with emmc Maybe fix later... maybe another boards...
  21. Good news. Fix my problem xrandr purge xserver-xorg-video-fbturbo and install xserver-xorg-video-fbdev . Fbturbo and sun4i for Allwinner SoC not correct working.
  22. Hi many thanks Im install Armbian_5.77.190404_Ubuntu +lxde, +fbturbo for mali and have best glxgears full screen 1078x768 80 fps, but one this resolution. I read above and use xrandr, but have error xrandr: Failed to get size of gamma for output default. Googled, but nothing method help me. Can Im fix it somehow?
  23. after update 0.11 also had no boot