Jump to content

Nerten

  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

  1. I also found this method two days ago, but stacked on kernel booting. It won't boot.
  2. What if i boot from microsd? can I change u-boot on emmc?
  3. I don't know, maybe it because i burn this image through Etcher instead of dd?
  4. Here is log for Armbian 5.25 with mainline kernel 4.9.7:
  5. I have eMMC 16gb with micro-sd adapter and microsd-usb card reader.
  6. Ok, just started to create backup from my system and going to install latest one.
  7. It's Armbian, had installed 5.14, upgraded to 5.17 -> 5.20 -> 5.22 -> 5.25.
  8. U-Boot 2012.07-00008-ge2d58a1-dirty (Aug 08 2014 - 20:57:19) for Exynos5422 CPU: Exynos5422 Rev0.1 [Samsung SOC on SMP Platform Base on ARM CortexA7] APLL = 800MHz, KPLL = 800MHz MPLL = 532MHz, BPLL = 825MHz Board: XYREF5422 DRAM: 2 GiB WARNING: Caches not enabled TrustZone Enabled BSP BL1 version: ÿ/áâ VDD_KFC: 0x44 LDO19: 0xf2 Checking Boot Mode ... EMMC MMC: S5P_MSHC0: 0, S5P_MSHC2: 1 MMC Device 0: 14.7 GiB MMC Device 1: there are pending interrupts 0x00000001 14.8 GiB MMC Device 2: MMC Device 2 not found *** Warning - bad CRC, using default environment In: serial Out: serial Err: serial Net: No ethernet found. Press 'Enter' or 'Space' to stop autoboot: 1 0 reading boot.ini 8528 bytes read Loading boot.ini from FAT Find boot.ini file from FAT/Ext4 Area!! boot.ini command = setenv initrd_high "0xffffffff" boot.ini command = setenv fdt_high "0xffffffff" boot.ini command = setenv macaddr "00:1e:06:61:7a:55 boot.ini command = setenv bootrootfs "console=tty1 loglevel=1 root=/dev/mmcblk0p2 rootwait ro fsck.repair=yes" boot.ini command = setenv bootcmd "fatload mmc 0:1 0x40008000 zImage; fatload mmc 0:1 0x44000000 dtb/exynos5422-odroidxu3.dtb; bootz 0x40008000 0x44000000" boot.ini command = setenv vout "hdmi" boot.ini command = setenv governor "performance" boot.ini command = setenv HPD "true" boot.ini command = setenv hdmi_tx_amp_lvl "31" boot.ini command = setenv hdmi_tx_lvl_ch0 "3" boot.ini command = setenv hdmi_tx_lvl_ch1 "3" boot.ini command = setenv hdmi_tx_lvl_ch2 "3" boot.ini command = setenv hdmi_tx_emp_lvl "6" boot.ini command = setenv hdmi_clk_amp_lvl "31" boot.ini command = setenv hdmi_tx_res "0" boot.ini command = setenv hdmi_phy_control "hdmi_tx_amp_lvl=${hdmi_tx_amp_lvl} hdmi_tx_lvl_ch0=${hdmi_tx_lvl_ch0} hdmi_tx_lvl_ch1=${hdmi_tx_lvl_ch1} hdmi_tx_lvl_ch2=${hdmi_tx_lvl_ch2} hdmi_tx_emp_lvl=${hdmi_tx_emp_lvl} hdmi_clk_amp_lvl=${hdmi_clk_amp_lvl} hdmi_tx_res=${hdmi_tx_res} HPD=${HPD} vout=${vout}" boot.ini command = setenv bootargs "${bootrootfs} ${videoconfig} smsc95xx.macaddr=${macaddr} governor=${governor} ${hdmi_phy_control}" boot.ini command = boot reading zImage 3392720 bytes read reading dtb/exynos5422-odroidxu3.dtb 52006 bytes read Starting kernel ...
  9. Hi there. Now I have this issue too. Today I had upgraded my system on XU4 from 5.22 to 5.25 and it stopped working. I have usb-uart and i can catch logs for you. Any help wanted!
×
×
  • Create New...