MrEder

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Thank's Igor, it seems that my board is too old for newer images. Kismet! Regards Leo
  2. With the image debian-server-ct-card0-hdmi-v1.1.img from http://dl.cubieboard.org/model/CubieBoard3/CubieBoard3 Nand Version/Image/Debian-server/debian-server-v1.1/ works cubietruck. LAN-Cable must be connected. What is the difference between this two images. I know debian-server-ct-card0-hdmi-v1.1.img is a very old one.
  3. 1. First boot with Armbian_5.86_Cubietruck_Ubuntu_bionic_next_4.19.38.img EHCI failed allocate 0x73000 bytes below 0x4a000000 device tree - allocation error FDT creation failed! hanging .. ###ERROR### Please RESET the board### 2. After RESET Same problem . . Starting kernal System hanging BTW: File /boot/armbianEnv.txt not changed
  4. I see a part of the bootsequenz on the display. How can I trace it? I write with balenaEtcher-1.5.51-x64.AppImage this Armbian_5.90_Cubietruck_Ubuntu_bionic_next_4.19.57.img on a micro SD (ScanDisk 2GB). No kernel is starting after 5 minutes.
  5. Hy everbody, I have the same problem. The kernel is not starting. I modified the file /boot/armbianEnv.txt with verbosity=7 and console=serial. Has anybody an idea? Regards, Leo
  6. Hi, I have a Cubietruck and install Armbian_5.38_Cubietruck_Debian_stretch_next_4.14.14.img from https://www.armbian.com/cubietruck/. Copied with Etcher the unpacked .img-File to a SanDisk Ultra 32GB micro SD HC1. But no system comes up Last message U-Boot 2017,14-armbian (Jan 24 2018 ... . . Loading Device Tree to 49ab5000, end 49b29fff ... OK Starting Kernel No blinking cursour on top of the left side. Nothing go's on! System with Armbian_5.37_Cubieboard2_Debian_stretch_next_4.14.14.img works, but no network with armbian-config, neither static nor DHCP, can configure. (dnsmasq.service not found) LAN-Cable ist pluged. What is the problem?