MrEder

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Forums

Member Map

Store

Crowdfunding

Raffles

Applications

Everything posted by MrEder

  1. Thank's Igor, it seems that my board is too old for newer images. Kismet! Regards Leo
  2. With the image debian-server-ct-card0-hdmi-v1.1.img from http://dl.cubieboard.org/model/CubieBoard3/CubieBoard3 Nand Version/Image/Debian-server/debian-server-v1.1/ works cubietruck. LAN-Cable must be connected. What is the difference between this two images. I know debian-server-ct-card0-hdmi-v1.1.img is a very old one.
  3. 1. First boot with Armbian_5.86_Cubietruck_Ubuntu_bionic_next_4.19.38.img EHCI failed allocate 0x73000 bytes below 0x4a000000 device tree - allocation error FDT creation failed! hanging .. ###ERROR### Please RESET the board### 2. After RESET Same problem . . Starting kernal System hanging BTW: File /boot/armbianEnv.txt not changed
  4. I see a part of the bootsequenz on the display. How can I trace it? I write with balenaEtcher-1.5.51-x64.AppImage this Armbian_5.90_Cubietruck_Ubuntu_bionic_next_4.19.57.img on a micro SD (ScanDisk 2GB). No kernel is starting after 5 minutes.
  5. Hy everbody, I have the same problem. The kernel is not starting. I modified the file /boot/armbianEnv.txt with verbosity=7 and console=serial. Has anybody an idea? Regards, Leo
  6. Hi, I have a Cubietruck and install Armbian_5.38_Cubietruck_Debian_stretch_next_4.14.14.img from https://www.armbian.com/cubietruck/. Copied with Etcher the unpacked .img-File to a SanDisk Ultra 32GB micro SD HC1. But no system comes up Last message U-Boot 2017,14-armbian (Jan 24 2018 ... . . Loading Device Tree to 49ab5000, end 49b29fff ... OK Starting Kernel No blinking cursour on top of the left side. Nothing go's on! System with Armbian_5.37_Cubieboard2_Debian_stretch_next_4.14.14.img works, but no network with armbian-config, neither static nor DHCP, can configure. (dnsmasq.service not found) LAN-Cable ist pluged. What is the problem?