lizzacore

  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lizzacore

  1. I have 5.59 with 4.18 kernel. which are the changes to 5.64 with kernel 4.19 ? Can anybody say what’s new ? may I can see somewhere the changelog for the future ?
  2. Other question: How do i Update from 5.59 20180829 to 5.59 20180908 without dataloss?
  3. I've fixed that issue by myself with editing the script to the "right" mcc. After that and fixing the boot partition everything works finde now. Now issues about that anymore. Kind regards,
  4. I had the same issue. thats because your sd card is mmcblk0 and your nand/emmc is mmcblk1. In the install and create_mbr script this is wrong. You have to make some changes by yourself. After that your box wont boot because the boot partition search for mmcblk1p2 but its actually mmcblk0p2. may you write me personal, may i can help you with that. kind regards,
  5. So guys, i have a new issue which i cannot fix by myself. wifi dont work. I Tried every dtb file But my wifi modul never worked. so i googled. i found that i have a rare Chip: aigale aw-cm273sm is there any way to get the driver for this Modul? kind regards
  6. I have a new issue, only a small thing. I don't now if this needed or can be fixed but when please give me an advice to do so. grep "armbian-zram" /var/log/daemon.log Sep 5 19:56:46 S905xNAS systemd[1]: armbian-zram-config.service: Main process exited, code=exited, status=1/FAILURE Sep 5 19:56:46 S905xNAS systemd[1]: armbian-zram-config.service: Unit entered failed state. Sep 5 19:56:46 S905xNAS systemd[1]: armbian-zram-config.service: Failed with result 'exit-code'. No Swap, no l4z and no zram? If this is required for something
  7. OH MY GOSH! You are a genius, thanks you very much. IT WORKED!! Best man !! Kind regards,
  8. Works now, I saw the problem. Another question I have: Can we Install it to NAND/Flash ? I know there are problem with 4.18 Kernel, do I should a another one? Kind regards,
  9. Okay now i get this issue back. Systemload only shows 3 Cores: Welcome to ARMBIAN 5.59 user-built Debian GNU/Linux 9 (stretch) 4.18.0-aml-s9xxx System load: 0.47 0.46 0.19 Up time: 2 min Memory usage: 4 % of 1846MB IP: 192.168.178.33 CPU temp: 41°C Usage of /: 4% of 29G LSCpu says 4 cores (0-3): lscpu Architecture: aarch64 Byte Order: Little Endian CPU(s): 4 On-line CPU(s) list: 0-3 Thread(s) per core: 1 Core(s) per socket: 4 Socket(s): 1 Model:
  10. I tried OMV and OMV says only 3 cores. I Install 5.59 after that i copy the right DTB. When the issue is still present i will send you some information about it. Kind regards,
  11. Question, with this on my device i only get 3 Cores and 2 GB RAM. One core is missing. Should i Try other DTB-Files? Kind regards
  12. Should i Install an older version from Armbian to emmc and then upgrade?
  13. Can i Use an another Image which have the new Multi-Boot? I can install any System which is for ARM64. Kind regards
  14. I cannot restore the Original Android, because the Android which was Installed was a Custom by Xoro and they dont send it to me(i Tried it) Any other Options? Kind regards
  15. Hello Everybody, i bought a Xoro HST 260, which is normally a Android TV Box. But I dont need it, so I want to make a OMV out of it. But the performance from the SD-Card is terribly. So I wanted to Install the ARMBian to the NAND but the script fails. I Use the ARMBian Version 5.55 and a HC10 Class 1 SD-Card with 32 GB Here as much Information I can give you: AMLogic S905x 2 GB DDR3 RAM 8 GB NAND / eMMC 1 GBit RJ45 IR-Receiver 2 USB 2.0 Slot 1 SD-Card Slot The Device bootup when I use the "