0
Robin De

Ramlogging stopped working after system update

Recommended Posts

(edited)

Ever since I updated the BPi recently, the ramlogger stopped working. I'm regularly getting mail from the Cron Daemon saying this: 

/usr/lib/armbian/armbian-truncate-logs: 19: /usr/lib/armbian/armbian-truncate-logs: logrotate: not found

… so, it looks like the paths are messed up since the program is definitely installed in `/usr/sbin/`.

Edited by Robin De

Share this post


Link to post
Share on other sites
(edited)
7 hours ago, Aoz said:

Problem no solved since I reported it.

is this a:  noW  or a   noT  ?

 

7 hours ago, Aoz said:

I think this is not complete. Look at the one from phischmi, much longer

 

Edited by Tido
not complete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not solved (sorry).

 

For the "armbianmonitor -u", command here is the full output I got :

$ armbianmonitor -u

System diagnosis information will now be uploaded to gzip: /var/log/armbian-hardware-monitor.log.1.gz: No such file or directory

/usr/bin/armbianmonitor: line 861: iostat: command not found

http://ix.io/1vmr                                                                                                                                     

Please post the URL in the forum where you've been asked for.

"iostat" seems missing. Could this explain the shorter output?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
0