1 1
jfe

Odroid C1 - OpenVPN /dev/net/tun missing

Recommended Posts

Hi all,

 

I just downloaded the latest Armbian Bionic release and tried the new 5.0 kernel. So far everything looks good, but I can't get openvpn to work. The /dev/net/tun device is missing and I can't load the module. Since I'm new to armbian and my search didn't turn up any help - is there a way to get it to work?

 

Thanks in advance,

Jan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope, I couldn't find it and a quick search turned up nothing:

find /lib /usr /opt -name 'tun.ko'

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I was kinda hoping for a different answer ;) I haven't compiled a kernel for a long time. I guess I need to change that...

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes, the build script are impressive and make it really easy. Thanks for the little push... the kernel is running fine and I already made a PR ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
1 1