0
Roland G

Kernel bug when client connects to hotspot on wlan0

Recommended Posts

Armbianmonitor:

When connecting to the built-in wifi adapter (wlan0) on the tinkerboard S (rockchip 3288), the kernel produces a stacktrace and clients can't connect. 

 

[ 839.074341] kernel BUG at mm/slub.c:3904! [ 839.078825] Internal error: Oops - BUG: 0 [#1] PREEMPT SMP ARM -  (see http://ix.io/1J1n)

 

Is there a fix for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, Roland G said:

Is there a fix for this?


It's a known problem and AFAIK no. You can try if things were fixed in K5.x but I am not aware of its quality.

A workaround is to use legacy 4.4.y kernel ... it will work there.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have tried K5.x but the problem persists. It works on 4.4.y but that creates problems with other peripheral devices. 

 

I would like to use armbian with the tinkerboardS but for this the hotspot issue needs to be resolved. Due to time constraints this would have to be resolved quickly. Would you be interested in fixing this as a commercial engagement?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Roland G said:

I have tried K5.x but the problem persists. It works on 4.4.y but that creates problems with other peripheral devices

 

I am afraid this is the best possible. Other options will be related with not so small time and money constraints.

 

6 hours ago, Roland G said:

Would you be interested in fixing this as a commercial engagement?


You are welcome to support the project that a fraction of existing costs goes on your shoulders.


Currently we have to add 99+% of cash to keep the project rolling which means we are already heavily commercially engaged. On top of that I also hire help around to fix problems which are outside of what we can do but are urgent for the project.

We need to hire at least two people to relieve stress on volunteers, but have no idea how. Donations will cover two people's one year pay in 30 years. Just to get a picture.

 

6 hours ago, Roland G said:

Due to time constraints this would have to be resolved quickly.

 

Good luck. That's all what I can say.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
0