Jump to content
  • 0

Can't connect to one WiFi, can to another, NM


laurentppol
 Share

Question

Armbianmonitor:

Hi there,

after a recent apt upgrade I have problem with WiFi.

I CAN connect to one WiFi, WPA2, static IP.

However I CAN'T connect to another one, WPA2, tried with static and dynamic IP.

I am using NetworkManager.

Searched forum, deleted /etc/networks/interfaces. Information in /etc/NetworkManager/"network name" seems to be correct. Almost the same as for working net. (except uuid & IP info)

CAN also connect from laptop.

wpa_supplicant line from ps: /sbin/wpa_supplicant -u -s -O /run/wpa_supplicant

 

What should I check else?

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
6 minutes ago, laurentppol said:
Armbianmonitor:

Hi there,

after a recent apt upgrade I have problem with WiFi.

I CAN connect to one WiFi, WPA2, static IP.

However I CAN'T connect to another one, WPA2, tried with static and dynamic IP.

I am using NetworkManager. But same problem with wicd.

It accepts password, then LONG "working" icon, then same password dialog box. With wicd it simply does not connect.

Searched forum, deleted /etc/networks/interfaces. Information in /etc/NetworkManager/"network name" seems to be correct. Almost the same as for working net. (except uuid & IP info)

CAN also connect from laptop.

wpa_supplicant line from ps: /sbin/wpa_supplicant -u -s -O /run/wpa_supplicant

 

What should I check else?

 

Link to comment
Share on other sites

Armbian is a community driven open source project. Do you like to contribute your code?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...