0
count-doku

Clearfog[Pro] Current u-boot 5.85 not working

Recommended Posts

Good evening,

 

as uboot doesn't get updated automatically since a few versions back, I ran the uboot install script manually today - so far everything worked, uboot got copied to the boot sector.

 

After rebooting though it seems that uboot is not working / properly compiled. It runs normally until the point where it would boot linux, then stops saying it can't find the various commands (bootz, help, echo etc).

It dropped me to the uboot shell. I tried a few commands (help, reset etc) and all just gave a "command not found" failure.

 

After restoring the 5.75 uboot from some backup it works again.

 

Is there some known problem in the current uboot? Otherwise we should probably tell users not to upgrade atm.

 

I will provide uboot serial output tomorrow, no time today. 

 

Greetings,

count-doku

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, count-doku said:

doesn't get updated automatically


To prevent such problems.
 

15 minutes ago, count-doku said:

Is there some known problem in the current uboot?


It seem broken. No idea what is wrong  ....
 

20 minutes ago, count-doku said:

Otherwise we should probably tell users not to upgrade atm.


No need. I just remove it from the repository. (rebuilding will take several minutes)

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Igor said:

To prevent such problems.

 

Ok I suspected that, and I was not criticizing it. It is a good solution. Just wanted to explain why I even updated ;) 

 

8 hours ago, Igor said:

It seem broken. No idea what is wrong  ....

 

Will it help if I do some test (different versions) and post logs? 

 

8 hours ago, Igor said:

No need. I just remove it from the repository. (rebuilding will take several minutes)

 

Great. I assume if you remove latest version the old 5.75 will be available still? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, count-doku said:

Will it help if I do some test (different versions) and post logs? 


I saw logs but time is the critical component.

 

1 minute ago, count-doku said:

Great. I assume if you remove latest version the old 5.75 will be available still? 


Yes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
0