Jump to content

No Remotedesktop screen after Login


trek
 Share

Go to solution Solved by Igor,

Recommended Posts

hi to all,

i try to use the remotedesktop on my armbian orange pi zero.

for now i have done the first login with putty, then this commands.

te, if installed, the packages

- sudo apt-get purge vnc4server

- sudo apt-get purge  tightvnc

- sudo apt-get purge xrdp

sudo apt-get install tightvncserver sudo apt-get install xrdp

 

- sudo apt-get install tightvncserver

- sudo apt-get install xrdp

- reboot

but when i now use remotedesktop to connect i just see a screen.

any idea what i forgot or have done wrong?

photos one putty and the other blank remotedesktop and one with massage "remote desktop connection problem giving up some problem"

 

during the first start i change the pw and add new user, all this i try for login without luck :-(

Link to comment
Share on other sites

Armbian is a community driven open source project. Do you like to contribute your code?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...