0
Alexio

Generic problems with OMV

Recommended Posts

1 hour ago, vzsze said:

I didn't have problems with eMMC-Installation. I booted from SD-Card and used armbian-config to install to eMMC. No need to use other flash methods.

I'm using the Openmediavault+ARMbian image provided by Tkaiser. When I go to armbian-config --> System there is no 'Install - installs to SATA, eMMC, NAND or USB' option (according ARMBian documentation it should be there :unsure:).

 

Just checked at a Odroid HC1 and a Banana pi 1, both running the "same" Openmediavault+ARMbian ROM. They also don't have the option van 'Install' option available. @Igor, @tkaiser is this option moved to a different location? Or just not present for the Openmedivault+ARMbian combo?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Igor said:


What has this to do with this topic and Armbian?

14 minutes ago, Alexio said:

I'm using the Openmediavault+ARMbian

 

14 minutes ago, Alexio said:

When I go to armbian-config

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
0