SD card and PSU issues

When your board doesn't start at all, behave very strange or dies without apparent reason


1 1

102 topics in this forum

  1. Pinned topics

    • 42 replies
    • 58k views
  2. Buy Armbian SWAG ;)

    • 5 replies
    • 13.6k views
    • 26 replies
    • 31.6k views
    • 1 reply
    • 15.7k views
    • 19 replies
    • 22.1k views
    • 27 replies
    • 23.9k views
  3. Other topics

    • 6 replies
    • 845 views
    • 1 reply
    • 240 views
    • 0 replies
    • 228 views
    • 18 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 169 views
    • 6 replies
    • 1.1k views
    • 6 replies
    • 621 views
    • 7 replies
    • 772 views
    • 3 replies
    • 420 views
    • 28 replies
    • 5.9k views
    • 1 reply
    • 3.1k views
    • 1 reply
    • 1.7k views
    • 1 reply
    • 2.9k views
    • 2 replies
    • 3k views
    • 1 reply
    • 2.7k views
    • 5 replies
    • 3.3k views
    • 4 replies
    • 2.9k views
    • 6 replies
    • 3.6k views
    • 3 replies
    • 827 views
    • 1 reply
    • 2.8k views
    • 18 replies
    • 5.2k views
  4. Problem burning 256GB SD

    • 5 replies
    • 1.6k views
    • 19 replies
    • 5k views
    • 1 reply
    • 2.7k views
    • 4 replies
    • 3.7k views
  5. n

    • 5 replies
    • 6.9k views
    • 5 replies
    • 1.1k views
    • 3 replies
    • 10.6k views
    • 2 replies
    • 8.3k views
    • 3 replies
    • 8.2k views
    • 8 replies
    • 8.5k views
    • 2 replies
    • 8.5k views
    • 11 replies
    • 9.1k views
    • 1 reply
    • 8.1k views
    • 11 replies
    • 8.6k views
    • 5 replies
    • 9.2k views
    • 2 replies
    • 8.5k views
  6. Lino

    • 7 replies
    • 8.6k views
    • 9 replies
    • 9.7k views
    • 3 replies
    • 9.1k views
  7. Sd card Copy = no boot

    • 11 replies
    • 10k views
    • 8 replies
    • 8.9k views
    • 2 replies
    • 8.4k views
    • 1 reply
    • 8.4k views
    • 3 replies
    • 11.7k views
  8. orange pi one broken?

    • 6 replies
    • 8.8k views
    • 0 replies
    • 6.6k views
    • 4 replies
    • 6.6k views
    • 0 replies
    • 5.1k views
    • 7 replies
    • 1.4k views
    • 1 reply
    • 1.2k views
    • 5 replies
    • 3.1k views
    • 3 replies
    • 1.1k views
    • 2 replies
    • 1.3k views
    • 1 reply
    • 1.4k views
  9. bios issue

    • 8 replies
    • 1.6k views
    • 2 replies
    • 1.6k views
    • 12 replies
    • 4.2k views
    • 14 replies
    • 2.2k views
    • 8 replies
    • 1.4k views
    • 29 replies
    • 3.5k views
    • 3 replies
    • 1.3k views
    • 2 replies
    • 1.6k views
    • 6 replies
    • 2.1k views
    • 2 replies
    • 1.5k views
    • 2 replies
    • 1.1k views
    • 1 reply
    • 2.1k views
    • 16 replies
    • 5.4k views
    • 2 replies
    • 2.5k views
    • 7 replies
    • 3.4k views
    • 12 replies
    • 20.7k views
    • 10 replies
    • 5.1k views
    • 4 replies
    • 1.2k views
  10. Testing ARMbian 5.59 en OPI+2

    • 3 replies
    • 1.3k views
    • 4 replies
    • 3.4k views
    • 4 replies
    • 1.2k views
    • 10 replies
    • 3.9k views
    • 19 replies
    • 2.8k views
    • 1 reply
    • 1.7k views
    • 3 replies
    • 1.5k views
  11. single user mode ?

    • 19 replies
    • 5.3k views
  12. Opi PC Plus

    • 2 replies
    • 1.4k views
    • 7 replies
    • 4.1k views
    • 4 replies
    • 5.4k views
    • 13 replies
    • 12.5k views
    • 57 replies
    • 6.1k views
    • 7 replies
    • 4.6k views
    • 28 replies
    • 3.9k views
    • 7 replies
    • 1.9k views
    • 8 replies
    • 3.2k views
    • 52 replies
    • 7.8k views
    • 4 replies
    • 1.7k views
    • 7 replies
    • 2.8k views
    • 6 replies
    • 2.5k views
1 1