SD card and PSU issues

When your board doesn't start at all, behave very strange or dies without apparent reason


1 1

92 topics in this forum

  1. Pinned topics
    • 40 replies
    • 49.6k views
  2. Wanna chat with us? Meet us on IRC: chat.freenode.net/armbian

    • 27 replies
    • 19.8k views
    • 26 replies
    • 24.5k views
    • 19 replies
    • 18.5k views
    • 4 replies
    • 10.5k views
    • 1 reply
    • 13.1k views
  3. Other topics
    • 57 replies
    • 5k views
    • 52 replies
    • 6.7k views
    • 29 replies
    • 2.7k views
    • 28 replies
    • 3.2k views
    • 26 replies
    • 1.8k views
  4. single user mode ?

    • 19 replies
    • 4.4k views
    • 19 replies
    • 2.2k views
    • 19 replies
    • 1.4k views
    • 18 replies
    • 2.1k views
    • 16 replies
    • 4.4k views
    • 14 replies
    • 1.9k views
    • 13 replies
    • 10.7k views
    • 12 replies
    • 18.1k views
    • 12 replies
    • 3.1k views
  5. Sd card Copy = no boot

    • 11 replies
    • 9.3k views
    • 11 replies
    • 8.1k views
    • 11 replies
    • 8.5k views
    • 10 replies
    • 3.3k views
    • 10 replies
    • 4.1k views
    • 9 replies
    • 9.2k views
    • 8 replies
    • 2.6k views
    • 8 replies
    • 1.1k views
  6. bios issue

    • 8 replies
    • 1.2k views
    • 8 replies
    • 8.5k views
    • 8 replies
    • 7.9k views
    • 7 replies
    • 2.3k views
    • 7 replies
    • 1.4k views
    • 7 replies
    • 4k views
    • 7 replies
    • 3.5k views
    • 7 replies
    • 2.6k views
    • 7 replies
    • 978 views
  7. Lino

    • 7 replies
    • 8.3k views
    • 6 replies
    • 1.9k views
    • 6 replies
    • 1.6k views